Ponturi Sambatam, 26 Ianuarie

Posted: 24 ianuarie 2013 by Steff in Ponturi
Etichete:, , , , , , ,

Ponturi

Brighton – Arsenal – [Over 2.5] @ 1.70
E.Frankfurt – Hoffenheim – [Over 2.5] @ 1.65
Hannover – Wolfsburg – [Over 2.5] @ 1.70

Waregem – Lierse – [Over 2.5] @ 1.75

Comentarii
  1. Adalbert spune:

    Care sunt argumentele dupa care gandesti meciurile de ex eu dupa forma si absenta.
    Ce zici conteaza?

    • Steff spune:

      Da conteaza forma unei echipe sau daca are absenti…Nu e gresit daca mai pui si dupa intuitie cateodata…si sa nu te feresti sa pui si pe echipele mici cand joaca cu cele mari ( nu neaparat sa pui ca bat, dar mai mereu au cote foarte bune ca marcheaza gol…sau X la pauza de ex.).
      Mai ma uit si la meciurile directe..(iti arata la statistici si meciurile directe si procentajul la cate din meciuri sau dat sub sau peste 2.5 goluri s.a.m.d )
      Mai e important si meciul viitor mai ales la echipele care sunt in cupele europene…cand e posibil sa-si menajeze jucatori.
      Uite la meciul de cupa a lui Arsenal am mizat pe faptul ca pana acum au jucat cu titularii in cupa si nu au neglijat acest trofeu si cred ca se vor da cel putin 3 goluri in meci mai ales la cum au jucat miercuri cu West Ham.

  2. Adalbert spune:

    de cand a batut vasluiul pe rapid in campionat am prins un bilet jucat cu 3 lei am castigat 4 milioane eu de atunci nu am castigat nimic si joc zi de zi dar tu

    • Steff spune:

      De cateva luni pun la pariuri in urmatorul fel:
      Fac o cota o cota intre 4 si 5…si pun o suma intre 15-20 lei. ( biletul il fac pe mai multe zile pentru ca sansele de reusita sunt mai mari)
      Daca imi iese,data viitoare voi pune la fel.Daca nu, voi dubla miza…in acest caz daca iese imi voi recupera si banii pusi prima data si pe cei care i-am pus a2-a oara si voi avea si profit.
      Castig o data la 2 saptamani.( dar nu pun in fiecare zi, pun maxim 2 bilete pe saptamana si asta atunci cand sunt cupe/ competitii europene…daca nu ma rezum doar la un bilet pe saptamana)

  3. Adalbert spune:

    este cam riscant cum joci in sensul ca daca pierzi de mai multe ori la rand duminica ma lasat numai manchester

    • Steff spune:

      Pe mine Fenerbahce…si prinsesem 3-5 goluri la Frankfurt si Arsenal =]

    • Steff spune:

      App. Zici ca joci in fiecare zi ( sa zicem 3 lei/bilet, ar fi cam 20/sapt)…nu mai bine ti-ai face un bilet cu 3-4 meciuri dintr-o saptamana si ai baga toti banii…sunt sanse mai mari sa castigi 😉

  4. Adalbert spune:

    si pe un prieten de al meu numai fener azis ca numai joaca niciodata turcia si ieri a batut cu trei zero eu lam jucat over fiindca in turcia se cumpara multi atacanti eu de obicei imi intra handicapuri marti celtic si ieri porto cezici maine de lyon

  5. Adalbert spune:

    stau la bloc servici pana la ora trei ce sa fac acasa cu lyon ai dreptate de ce nu joci la stanleybet primesti bonus.

  6. Adalbert spune:

    Mai joc euro liga basket si campionatu’ mondial handbal si eu zic ca benfica bate pe braga.
    Este in forma mai buna ca campionatu’ trecut cu bilete mai putine jucate ai dreptate:* si este vreun site de unde mai iei pareri si de la altii de ex : pariuri.ro sau pronosticuri x pariuri dar in toate siteurile ziarul gsp parerea mea este cea mai buna.

  7. Adalbert spune:

    Inseamna ca gresala mea este ca ma bag in tot feluri de siteuri.Ce zici de benfica?Gol ambele?

  8. Adalbert spune:

    Mai vorbim o noapte placuta :*:*!

  9. Karim spune:

    sincer mi-a placut ideea cum spui tu ca pariezi 1-2 bilete pe saptamana cu o miza de 10-20 de lei la concluzia asta am ajuns si eu de vreo doua luni si tot asa joc. doua bilete pe weekend si mai pun cate unu din cand in cand si pe europa

  10. Adalbert spune:

    Felicitari cum de ai jucat cupa africii? Si ce zici de competitie?Eu cred in Ghana si Coasta de fildes

  11. Adalbert spune:

    Astazi am jucat hannover over 3,5 ,juventus h1 zulte war.h1,sao paolo h1 leverkusen 2 benfica amb marcheaza manchester 1 levante 1 psv 2

Lasă un comentariu